Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE MILTONGROUP2210 SRL 

 Datele noastre de identificare si contact sunt urmatoarele: 

MILTONGROUP2210 SRL 

RO5802021 

J37/580/24.06.2021 

Sediu social: Bulevardul Republicii, Nr.217, Bloc UMPS, Scara A, Etaj2, Apartament 6 

Barlad, Judetul Vaslui 

e-mail: miltongroup2210@gmail.com 

Mobil:  0769 922 840 

In continuare gasesti informatiile necesare cu privire la modul in care colectam, stocam si prelucram date personale. 

 

DECLARATIA NOASTRA GENERALA CU PRIVIRE LA PROTECTIA DATELOR 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, avem obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, orice date cu caracter personal pe care ni le furnizezi. Noi colectam aceste date atunci cand completezi un formular pe site-ul nostru, cu scopul de a ne contacta sau de a descarca diverse materiale, sau cand te abonezi la newsletter. Scopul colectarii acestor date este in principal de a comunica si de a-ti oferi informatii utile pe care le-ai solicitat. Nu practicam SPAM si promitem ca nu vei primi asa ceva de la noi. Ai oricand optiunea de a opta pentru stergerea adresei tale de email sau a numarului tau de telefon din baza noastra de date. Informatii non-private, care nu identifica o persoana anume, sunt supuse insa unei altfel de politici, cea de cookies, pe care o poti consulta mai jos. Daca doresti sa stergem din baza noastra de date informatiile cu caracter personal furnizate de tine, ne poti scrie la miltongroup2210@gmail.com. 

 

Deasemenea, website-ul nostru respecta normele impuse de noul Regulamentul General privind Protectia Datelor cu caracter personal ale cetatenilor Uniunii Europene – RGPD sau GDPR, intrat in vigoare in 25 mai 2018. 

 

DATELE COLECTATE SI PRELUCRATE DIN SITE 

Compania noastra colecteaza, prin intermediul website-ului si prin comunicare directa prin email, urmatoarele tipuri de date: 

 

Date cu caracter anonim care nu pot fi asociate sau nu pot duce la identificarea unei persoane. 

Date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de email, telefon, oras, compania din care face parte persoana, functia ocupata in cadrul companiei, CV. 

Aceste date pot fi colectate in mai multe moduri: 

 

Prin formulare pe care le completezi in site sau pe alte canale 

Folosind cookies 

MAI JOS DETALII DESPRE FIECARE MOD DE COLECTARE 

DATELE COLECTATE PRIN FORMULAR 

FORMULAR DE CONTACT 

Date stocate: datele completate in formular. 

 

Scopul si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele solicitate sunt necesare pentru a i se putea raspunde solicitantului in cel mai adecvat mod posibil. Modalitatea de contact (telefon sau email) va fi stabilita de catre reprezentantul MILTONGROUP2210 SRL, in functie de cererea solicitantului. 

 

FORMULAR ABONARE LA NEWSLETTER 

Date stocate: datele completate in formular. 

Scopul si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele sunt folosite pentru trimiterea de emailuri cu oferte, articole de blog si noutati personalizate. Personalizarea acestor materiale se face pe baza datelor statistice colectate de platforma de email marketing, statisticile anonime colectate de Google Analytics si analiza comenzilor anonimizate din adminul site-ului. Abonarea reprezinta cererea de a primi aceste newslettere si in consecinta reprezinta si consimtamant. 

 

FORMULAR COMENTARIU / RECENZIE 

Date stocate: datele completate in formular. 

 

Scopul si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele sunt stocate si publicate pentru a incuraja discutii pe baza informatiilor oferite in paginile care contin formularul. Comentariile vor fi supuse unui proces de aprobare. In cazul in care un reprezentant MILTONGROUP2210 SRL considera ca un comentariu nu incurajeaza o discutie pe baza informatiilor din pagina, din orice motiv, acesta poate sa nu publice comentariul. In acest caz, comentariul si datele vor fi sterse din baza noastra de date. Daca recenzia sau comentariul este aprobat, datele Nume, Titlu Review si Recenzie vor fi facute publice pe pagina de produs pe care a fost completat formularul de comentariu / recenzie de catre utilizator. 

 

FORMULAR COMANDA 

Date stocate: datele completate in formular. 

 

Scopul si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele sunt necesare pentru procesarea comenzii. 

 

In cazul in care solicitantul bifeaza “Doresc sa primesc oferte si noutati personalizate prin email”, datele vor fi folosite pentru trimiterea de emailuri personalizate – vezi sectiunea “Formular abonare”. 

 

In cazul in care solicitantul a bifat optiunea “Creeaza-mi cont cu datele de mai sus”, datele vor fi folosite la crearea unui cont, iar date precum “Istoric comenzi” se vor folosi conform sectiunii “Formular cont client”. 

 

In cazul unor studii de marketing, datele se vor folosi dupa anonimizarea acestora. Anonimizarea se va realiza prin stergerea datelor personale completate in campurile: Email, Nume, Prenume, Adresa, Telefon, Data Nasterii, Sexul. 

 

FORMULAR CREARE CONT 

Date stocate: datele completate in formular 

 

Scopul si temeiul juridic al prelucrarii datelor: 

 

Datele sunt necesare pentru crearea unui cont de client in site-ul nostru. Scopul acestui cont este de a putea oferi clientului o experinta mai buna pe site-ul nostru, oferind facilitatile: 

 

– precompletarea adresei de livrare si a datelor de contact la plasarea unei comenzi noi 

 

– revizuirea istoricului de comenzi si posibilitatea repetarii unei comenzi printr-un click 

 

– oferirea, colectarea si folosirea de puncte de fidelitate prin care utilizatorului ii sunt oferite reduceri 

 

– urmarirea statusului unei comenzi 

 

In cazul folosirii datelor pentru analiza de marketing, acestea vor fi anonimizate prin stergerea datelor: Email, Nume, Prenume,Telefon, Adresa de Email, Sexul, Data Nasterii. 

 

Analizele de marketing realizate vor fi in scopul imbunatatirii experientei pe site, crearea de oferte relevante pentru clienti si alte activitati care consideram ca vor ajuta utilizatorul sa aiba o experienta mai buna pe site-ul nostru si cu produsele sau serviciile noastre. 

 

FORMULAR COMENTARIU IN PAGINA PRODUSULUI 

Date stocate: datele completate in formular. 

 

Scopul si temeiul juridic al prelucrarii datelor: 

 

Datele sunt stocate si publicate pentru a ajuta alti utilizatori sa se foloseasca de experienta altori cumparatori in procesul de comandare. Review-urile sunt supuse unui proces de aprobare. In cazul in care un reprezentant booboostore.ro (MILTONGROUP2210 SRL) considera ca review-ul nu ofera informatii utile, acesta nu va fi aprobat si, in consecinta, va fi sters din baza noastra de date. 

 

Opinia despre produs poate fi publicata atat in cadrul site-ului, cat si in materiale promotionale utilizate in scopul promovarii magazinului nostru online. 

 

FORMULAR INTREBARE PRODUS 

Date stocate: datele completate in formular. 

Scopul si temeiul juridic al prelucrarii datelor: 

Datele solicitate sunt necesare pentru a i se putea raspunde solicitantului in cel mai adecvat mod posibil. Modalitatea de contact (telefon sau email) va fi stabilita de catre reprezentantul  booboostore.ro (MILTONGROUP2210 SRL). Acesta va alege modalitatea care i se pare potrivita, in functie de cererea solicitantului. In cazul in care solicitantul nu raspunde la unul dintre canale, se va apela la celalalt. 

 

FORMULAR DE RETURNARE PRODUS 

Date stocate: datele completate in formular. 

 

Scopul si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele sunt necesare pentru procesarea solicitarii de returnare produs. Modalitatea de contact (telefon sau email) va fi stabilita de catre reprezentantul booboostore.ro (MILTONGROUP2210 SRL). Acesta va alege modalitatea care i se pare potrivita, in functie de cererea solicitantului. In cazul in care solicitantul nu raspunde la unul dintre canale, se va apela la celalalt. 

In cazul unor studii de marketing, datele se vor folosi dupa anonimizarea acestora. Anonimizarea se va realiza prin stergerea datelor personale completate in campurile: Nume si Prenume, Numar de Telefon, Adresa de Email, Adresa de Returnare. 

 

  

 

DATELE COLECTATE FOLOSIND COOKIES (COOKIE POLICY) 

CE SUNT COOKIE-URILE 

Rolul lor esential este sa creeze utilizatorilor site-ului o experienta de navigare mai facila, mai utila si mai placuta, prin transmiterea de feedback catre proprietarii site-urilor asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor (de catre utilizatori). De asemenea, unele cookies pot fi folosite pentru reamintire sau pentru personalizarea si targetarea reclamei. 

 

Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, care vor fi stocate pe terminalul utilizatorului (de ex. computerul, telefonul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul). Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari, Chrome etc.) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului). 

 

CE TIPURI DE COOKIE-URI FOLOSIM 

Folosim 3 tipuri de cookie-uri: 

 

Cookie-uri esentiale pentru functionarea site-ului.Acest tip de Cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului. Spre exemplu: personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala, adaugarea de produse la cos, autentificare, comparatie produse etc. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimtamantului. 

Cookie-uri de statistici anonime. Aceste cookie-uri ajuta la transmiterea de informatii catre Google Analytics cu privire la experienta si comportamentul utilizatorilor pe site-ul nostru. Datele colectate folosind cookie-urile de Google Analytics, care ruleaza automat pe site-ului nostru, sunt date anonimizate care nu duc la identificarea persoanelor. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimtamantului. 

Cookie-uri de personalizare a publicitatii si de reamintire. Acest tip de cookie-uri capteaza date cu caracter personal si activarea lor pe website-ul nostru presupune acordarea consimtamantului prealabil. Aceste Cookie-uri se folosesc si pentru a targeta si/sau personaliza publicitatea online si sunt de obicei generate de programele de publicitate si reamintire apartinand unor terte parti. 

Puteti decide stergerea cookie-urilor sau oprirea scrierii lor, folosind setarile browserului. Multe module cookie sunt utilizate pentru a spori gradul de utilizare sau functionalitate a site-urilor web / aplicatiilor; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie va poate impiedica sa utilizati anumite parti ale site-urilor sau aplicatiilor noastre. 

 

ACCESUL, FOLOSIREA SI STOCAREA DATELOR 

CINE FOLOSESTE SI ARE ACCES LA ACESTE INFORMATII 

Pentru desfasurarea activitatilor noastre, utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni, numiti in acest document imputerniciti. Serviciile furnizorilor externi presupun stocarea de informatii in bazele lor de date, informatii care sunt protejate si securizate. 

 

Acestia pot fi: 

Intern: Reprezentantii  MILTONGROUP2210 SRL din departamentele: vanzari, marketing, administrativ, admin, website sau suport client. 

Extern: Platformele online utilizate si furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea 

Platforma de email marketing 

Firma de curierat colaboratoare 

Procesatorul de plati online 

Programul de gestiune 

Firma colaboratoare pe actiuni de marketing, vanzare si recrutare 

Platformele de publicitate online folosite pentru actiuni de remarketing (Google AdWords, Facebook) 

CAT TIMP VOR FI STOCATE DATELE COLECTATE 

Formulare website: Datele completate prin formularele de pe website, datele stocate in adminul website-ului si in programul de gestiuni, sunt stocate pana cand solicitantul cere stergerea lor. 

 

Cookies: In functie de tipul de cookie, datele captate de catre acestea au durate diferite de pastrare, care variaza astfel: 

 

Pastrare date doar pe parcursul vizitei utilizatorului; 

Pastrare date pe o perioada de cateva zile (spre exemplu, pentru a nu afisa anumite elemente din site, pop-up-uri, alerte, decat o data la cateva zile, nu la fiecare accesare a site-ului) 

Pastrare date pe o perioada mai lunga de timp (cum este cazul datelor anonime captate de catre Google Analytics, autentificare automata, pastrare produse in cos cumparaturi) 

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre Cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri: 

 

Microsoft Cookies guide 

 

All About Cookies 

 

http://www.youronlinechoices.com/ro/